Loading…
Budapest BI 2015 has ended
International Business Intelligence and analytics conference in the lovely city of Budapest, Hungary
budapestbiforum.com
Back To Schedule
Tuesday, October 13 • 13:00 - 16:00
Kezdő Python és Pydata alapozó workshop 2. rész (HUN)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

A Python az utóbbi évek egyik meghatározó adatelemzési eszköze. Rugalmasságának és sokszínű eszközkészletének hála, nagy népszerűségnek örvend data scientist körökben. Az egész napos workshop bevezetőként szolgál a Python programozási nyelv és az adatok kezeléséhez illetve elemzéséhez használható eszközeinek megismeréséhez.

Megismerkedünk a Python alap funkcióival, amelyek elősegítik, hogy hatékonyan használhassuk adatvezérelt folyamatokban. Ezt kiegészítendő, betekintünk a Python által nyújtott, kifejezetten adatfeldolgozásra és -elemzésre szolgáló csomagok funkcionalitásába is.

Előfeltétel:  Hasznos lehet bármilyen alapszintű programozási ismeret, de nem előfeltétel. A workshop nagy része követhető lesz lépésenként, de az érthetőségen nem ront, ha valaki nem hoz saját gépet, csak figyel. Amennyiben a workshop anyagát aktívan követni szeretnék, megtehetik egy közös távoli szerveren, ahol dolgozunk majd. Ez kiváltható a python csomagok telepítésével is.

Speakers
avatar for Kazi Sándor

Kazi Sándor

Data Scientist, Dmlab
Sándor Kazi is both a data scientist at Dmlab ltd and a lecturer at Budapest University of Technology and Economics. He graduated from there in 2012 with a strong mathematical background and an interest in data-related technologies. As a data scientist he prefers to work with Python... Read More →


Tuesday October 13, 2015 13:00 - 16:00 CEST
workshop room 2.